У зв'язку з посиленням жорстких заходів США по відношенню до Huawei наслідки недавніх санкцій почали проявлятися, і в звіті DigiTimes показано, що Китайський технологічний гігант уповільнив виробництво смартфонів.

Читайте Знай в Google News!

На тлі більш суворих правил, що пред'являються до Huawei, компанії довелося уповільнити темпи виконання замовлень від своїх мобільних ODM. Для тих, хто не знає, США досягли успіху в скороченні поставок компонентів китайському постачальнику. Після того, як компанія втратила TSMC в якості основного постачальника мікросхем, уряд США також вніс поправки в свої правила, щоб ще більше ускладнити її ланцюжок поставок. Тепер Huawei не може отримати технологію, створену в Америці, без видачі спеціальної ліцензії.

Huawei, gettyimages

Будучи великим гравцем на ринку смартфонів, це означає, що компанія може втратити багато позицій на ринку. Іншими словами, ми можемо очікувати, що інші компанії заповнять порожнечу, що утворилася на ринку. Згідно з джерелами, близькими до певного китайського мобільного телефону ODM, компанія скорочує свої замовлення, щоб краще впоратися з посиленим тиском з боку уряду США.

Популярні новини зараз

"Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти"

Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло

Найталановитіші люди народжуються під цими знаками Зодіаку: які 3 сузір'я вирішують усе

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Ілона Маска впровадила електронний імплант в мозок льоха. При кожному русі імпульси мозку відправляють дані в чіп, і їх можна буде прочитати і проаналізувати.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi готує до виходу пральну машинку, яка зможе одночасно прати і сушити одяг. Анонс запланований на 1 вересня, так що чекати залишилося недовго.

Також Знай.uа повідомляв, люксову Porsche 911 перетворили на авто для апокаліпсису. Повідомляється, що у автомобіля немає основних листів каркаса, так що виглядає вона максимально агресивно. Далеко не кожен автолюбитель позитивно оцінить ці зміни.