Шлях Xiaomi від технологічного стартапу в 2010 році до теперішнього часу не буде повним, якщо ми не поговоримо про роль, яку грають її культові магазини Mi. Спочатку компанія прийняла модель продажів тільки через мережу, але вона не виявилася успішною. Пізніше компанія почала відкривати звичайні магазини, відомі як Mi Store.

смартфон в руках, фото Pxhere

Ми згадуємо, як компанія встановила світовий рекорд Гіннеса, коли в листопаді 2018 року відкрила приголомшливі 500 магазинів Mi Stores. До серпня минулого року компанія відкрила вже 2000 магазинів. Прямо зараз Китайський технологічний гігант встановив ще один рекорд, і відкриває свій 3000-й магазин Mi Store в Індії. Тобто за останній рік компанія відкрила 1000 магазинів.

смартфон у руках, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Від +20 до заморозків: українців чекають різкі зміни погоди

По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші

Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає

Українці матимуть інтернет у відключення світла лише за однієї умови: "Якщо у них є..."

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Ілона Маска впровадила електронний імплант в мозок льоха. При кожному русі імпульси мозку відправляють дані в чіп, і їх можна буде прочитати і проаналізувати.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi готує до виходу пральну машинку, яка зможе одночасно прати і сушити одяг. Анонс запланований на 1 вересня, так що чекати залишилося недовго.

Також Знай.uа повідомляв, люксову Porsche 911 перетворили на авто для апокаліпсису. Повідомляється, що у автомобіля немає основних листів каркаса, так що виглядає вона максимально агресивно. Далеко не кожен автолюбитель позитивно оцінить ці зміни.