Популярні блогери PhoneBaff, відомі своїми тестами смартфонів, вирішили випробувати на міцність флагмани Samsung Galaxy Note20 Ultra і iPhone 11 Pro Max. Відразу варто сказати, що новий флагман від Samsung цілком непогано витримав всі випробування від блогерів.

Читайте Знай в Google News!

Як відомо, Galaxy Note20 Ultra став поки єдиним смартфоном на ринку, який отримав покриття захисним склом Gorilla Glass Victus, так що в плані захисту від зовнішніх ударів йому не повинно бути рівних.

iPhone 12, gizchina

Спочатку обидва пристрої кинули з метра висоти на задню поверхню. Тут Note20 Ultra відразу проявився себе краще, ніж iPhone 11 Pro Max.

Популярні новини зараз

Почнуть мобілізувати з 1 жовтня: кого чекає повістка та ВЛК

Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила

Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

А ось падіння на кут обидва апарати пережили приблизно однаково. Падіння на лицьову частину знову краще пережила новинка від Samsung. Дисплей iPhone 11 Pro Max покрився тріщинами.

Втім, обидва смартфони продовжували функціонувати, але ось за заміну екрану доведеться чимало заплатити.

Результати тесту можна подивитися на відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple вирішила знизити вартість виробництва iPhone 12 за рахунок здешевлення компонентів. Звичайно, Смартфони отримають підтримку 5G, але цей факт істотно збільшить підсумкову вартість, так що компанія хоче знайти компроміс якості і ціни.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla розробила іграшкову Tesla Model Y для маленьких водіїв. Повідомляється, що за автомобіль попросять всього лише 100 доларів, а розробкою дизайну займалися фахівці з Tesla.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google прибрала докучливу функцію в сервісі Фото. Повідомляється, що при використанні портретного режиму сервіс створював відразу 2 фото, що дратувало користувачів. Тепер такого не буде.