Протягом декількох років Tesla Model S була практично недоторканою, коли справа стосувалася прискорення по прямій. Однак з появою Porsche Taycan Tesla втратила свою корону.

Звичайно, ми вже бачили нашу частку перегонів опору між Model S і Taycan, але це відео вирішило суперництво раз і назавжди, показуючи, яка з двох авто є найшвидшою.

Tesla, що використовується в цьому ролику, - це остання модель Model S Performance 'Raven' з системою управління запуском Cheetah Stance, а Taycan-флагман Turbo S. З точки зору цифр, у Tesla є перевага, оскільки два електродвигуни забезпечують 794 К.С. і 1013 фунт-фут (1373 Нм) крутного моменту. Для порівняння, Taycan Turbo S має потужність 751 К. С. і 774 фунт-фут (1050 Нм).

У першій гонці саме Porsche зривається з траси швидше, і в міру того, як швидкості продовжують рости, Taycan Turbo S плавно розширює свою перевагу, Чому явно сприяє двоступенева коробка передач. У другій гонці Tesla запускається трохи краще, але вдруге Porsche починає йти вперед у міру збільшення швидкості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати

Штрафи від ТЦК стануть масовими: скільки чоловіків опиняться в зоні ризику

Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням

Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple вирішила знизити вартість виробництва iPhone 12 за рахунок здешевлення компонентів. Звичайно, Смартфони отримають підтримку 5G, але цей факт істотно збільшить підсумкову вартість, так що компанія хоче знайти компроміс якості і ціни.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla розробила іграшкову Tesla Model Y для маленьких водіїв. Повідомляється, що за автомобіль попросять всього лише 100 доларів, а розробкою дизайну займалися фахівці з Tesla.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google прибрала докучливу функцію в сервісі Фото. Повідомляється, що при використанні портретного режиму сервіс створював відразу 2 фото, що дратувало користувачів. Тепер такого не буде.