Google вже підтвердив, що випустить Pixel 4a 5g і Pixel 5 пізніше цього року. Ми також отримали кілька чуток про обидва телефони, в тому числі і рендер Pixel 5.

Читайте Знай в Google News!

Тепер часті партнери по витоках OnLeaks і 91Mobiles опублікували рендери Google Pixel 4a 5g разом з деякою інформацією про його апаратні характеристики.

Почнемо з того, що Google Pixel 4a 5g за 499 доларів стане найбільшим телефоном Pixel у 2020 році. Згідно з останнім витоком, телефон буде мати розміри 153,9 x 74,0 x 8,6 мм і матиме 6,1-дюймовий або 6,2-дюймовий дисплей. Навпаки, Pixel 4a має 5,8-дюймовий дисплей, і, за чутками, Pixel 5 такий же дисплей.

Найзначнішою зміною, яку ми можемо побачити в Pixel 4a 5g, є додавання камери і таємничого сенсора ззаду. Таким чином, в квадратному модулі камери телефону може бути два датчика камери (третій датчик знаходиться під двома камерами). Налаштування виглядає так само, як те, що ми бачили на просочених рендерах Pixel 5. Вважається, що друга задня камера може бути надширококутної камерою, але подробиць щодо третього датчика немає.

Популярні новини зараз

Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО

Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple вирішила знизити вартість виробництва iPhone 12 за рахунок здешевлення компонентів. Звичайно, Смартфони отримають підтримку 5G, але цей факт істотно збільшить підсумкову вартість, так що компанія хоче знайти компроміс якості і ціни.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla розробила іграшкову Tesla Model Y для маленьких водіїв. Повідомляється, що за автомобіль попросять всього лише 100 доларів, а розробкою дизайну займалися фахівці з Tesla.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google прибрала докучливу функцію в сервісі Фото. Повідомляється, що при використанні портретного режиму сервіс створював відразу 2 фото, що дратувало користувачів. Тепер такого не буде.