Ви не можете прожити кілька днів без повідомлень про те, що оновлення Windows 10 викликає проблеми.

Читайте Знай в Google News!

На цей раз все серйозно.

Синій екран смерті Windows, pexels.com

Накопичувальні оновлення KB4566782 і KB4565351 (на травень 2020 р. і листопад 2019 р. відповідно) викликають зависання деяких систем, збій з синім екраном смерті або нескінченний цикл завантаження.

Популярні новини зараз

Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони

Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення

Нардеп пригрозив чоловікам без повістки арештом майна: "Навіть і знати не буде"

"Ідіть нах*й, г*ндони": Netflix платитиме гроші російській акторці, поки війська РФ вбивають українців

Показати ще

Один невдалий користувач Windows 10 повідомив: "мій XPS 9300 "потрапив" в синій екран смерті після цього оновлення [KB4565351]".

Інший мав проблеми з ноутбуком Lenovo: "19041.450 і 19041.423 просто розбивають мій Thinkpad X390 при установці Hyper-V. Камера Windows Hello перестає працювати, а ноутбук спрацьовує при переході в сплячий режим або при спробі запустити Lenovo Vantage", - написала людина на Reddit.

Для деяких хороша новина полягає в тому, що ці проблеми, здається, непропорційно впливають на ноутбуки Lenovo ThinkPad з Hyper-V, віртуалізацією Intel або Windows Sandbox, повідомляє Windows Latest. А ще краще відключення функцій віртуалізації, схоже, вирішує проблему, тому спробуйте, якщо ви зіткнулися з будь-якими проблемами після оновлення вашої системи.

Синій екран смерті Windows, pexels.com

Помилки, з якими стикаються користувачі Windows 10, дуже різноманітні: від більш повільного завантаження до зменшення кількості кадрів в секунду, коли ігри або жорсткі диски не працюють.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple вирішила знизити вартість виробництва iPhone 12 за рахунок здешевлення компонентів. Звичайно, Смартфони отримають підтримку 5G, але цей факт істотно збільшить підсумкову вартість, так що компанія хоче знайти компроміс якості і ціни.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla розробила іграшкову Tesla Model Y для маленьких водіїв. Повідомляється, що за автомобіль попросять всього лише 100 доларів, а розробкою дизайну займалися фахівці з Tesla.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google прибрала докучливу функцію в сервісі Фото. Повідомляється, що при використанні портретного режиму сервіс створював відразу 2 фото, що дратувало користувачів. Тепер такого не буде.