HMD Global довелося відкласти кілька запусків смартфонів через пандемію COVID-19. Оскільки друга половина 2020 року почалася і більшість ринків відновили свою діяльність, фінська компанія готова представити нові смартфони і функціональні телефони під брендом Nokia.

Читайте Знай в Google News!

Nokia 2020. gizchina

Nokia India представить нові пристрої 25 серпня, і, судячи з витікаючого тизеру, ми очікуємо дебюту Nokia C3 разом з новим функціональним телефоном

Один з витікаючих продуктів-це новий варіант Nokia 215, який, швидше за все, вийде як Nokia 215 (2020) або Nokia 215 4g. ймовірно, він стане найдоступнішим телефоном 4G в серед телефонів Nokia Mobile. Однак телефон вийде без камери. На черзі Nokia 225, що видно на рендерах. 225 буде поставлятися з 4G LTE, і він не буде дурним, як інші функціональні телефони, оскільки він буде підтримувати такі програми, як YouTube і Facebook.

Популярні новини зараз

Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома

Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків

За світло можна платити по 1,72 грн за кВт: можливість, про яку багато хто не знає

Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду

Показати ще

Про ціни поки говорити рано, але своїх фанатів Смартфони точно знайдуть.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple вирішила знизити вартість виробництва iPhone 12 за рахунок здешевлення компонентів. Звичайно, Смартфони отримають підтримку 5G, але цей факт істотно збільшить підсумкову вартість, так що компанія хоче знайти компроміс якості і ціни.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla розробила іграшкову Tesla Model Y для маленьких водіїв. Повідомляється, що за автомобіль попросять всього лише 100 доларів, а розробкою дизайну займалися фахівці з Tesla.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google прибрала докучливу функцію в сервісі Фото. Повідомляється, що при використанні портретного режиму сервіс створював відразу 2 фото, що дратувало користувачів. Тепер такого не буде.