Нове оновлення Windows 10, здається, має на меті повернути одну з найкращих функцій Windows 7, що дозволяє користувачам швидко та легко завантажувати та встановлювати драйвери та додаткові оновлення, щоб їхні комп'ютери працювали якнайкраще.

Читайте Знай в Google News!

Оновлення Windows 10 Build 19041.450 містить додаткову сторінку оновлень, яку Ви можете знайти, вибравши "Налаштування" > "Оновлення та безпека" > "Центр оновлення Windows" > "переглянути додаткові оновлення".

робота за ноутбуком, фото Pxhere

Це оновлення також означає, що нові драйвери можна знайти і встановити через Центр оновлення Windows, а не в диспетчері пристроїв, де вони були раніше. По ідеї, це повинен бути більш простий і зручний спосіб переконатися, що ваші драйвери оновлені.

Популярні новини зараз

Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони

Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення

Нардеп пригрозив чоловікам без повістки арештом майна: "Навіть і знати не буде"

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Показати ще

Останнім часом Windows 10 зіткнулася з низкою проблемних оновлень, які викликали більше проблем, ніж виправили, і багато з них були необов'язковими. Ми сподіваємося, що даючи користувачам кращий контроль над тим, що встановлено, вони зможуть уникнути непотрібних оновлень.

Ноутбук, фото: Pixabay

Встановлені останні версії драйверів також можуть допомогти переконатися, що комп'ютери працюють якнайкраще - так що полегшення людям цього процесу заслуговує похвали.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс Google Maps почав відображати пожежі на своїх картах. Повідомляється, що вони відображаються в реальному часі, що в теорії може врятувати мільйони життів.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft прощається з браузером Internet Explorer, яким користувалися мільйони людей по всьому світу протягом десятиліття. Втім, компанія не бачить сенсу його підтримувати, так як на ринку тепер є браузер Edge,

Також Знай.uа повідомляв, учений створили новий пластик, який має характеристики звичайного пластику, але в кілька разів швидше розкладається, а після переробки не втрачає свої властивості. В теорії, це дозволить зменшити кількість викидається сміття.