Дрейф на транспортному засобі не є найбільш соціально прийнятною та розумною поведінкою, особливо коли це робиться за межами гоночної траси.

Читайте Знай в Google News!

Однак бувають випадки, коли дрифт не тільки прийнятний, але і необхідний. Ви не очікуєте, що ми будемо використовувати слово " дрейфуючий "в одному реченні з " 40-тонним самоскидом", але наступне відео з Честерфілда, Великобританія, не дає нам вибору.

Водій самоскида з шарнірно-зчленованою рамою CAT 740 прийшов до висновку, що він може заощадити дорогоцінні хвилини (і отримати масу задоволення) на робочому місці протягом одного дня використовуючи дрифт. Так, правильно: 40-тонний самоскид може дрифтити в правильних умовах.

У цьому конкретному випадку це означало наявність слизької поверхні, щоб масивні шини могли порушити зчеплення з дорогою, а також достатньо місця для маневру. Сміливий водій мав обидва, коли він спускався по мокрій глиняній рампі, щоб отримати корисне навантаження від екскаватора.

Популярні новини зараз

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО

Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Як ясно видно на кадрах з кабіни екскаватора, водій вантажівки - справжній майстер дріфту.

Оператор екскаватора був явно вражений і здивований, оскільки він сміється, спостерігаючи за" танцями " самоскида. Однак ми підозрюємо, що керівник будмайданчика не буде так схвильований, побачивши витівки водія вантажівки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс Google Maps почав відображати пожежі на своїх картах. Повідомляється, що вони відображаються в реальному часі, що в теорії може врятувати мільйони життів.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft прощається з браузером Internet Explorer, яким користувалися мільйони людей по всьому світу протягом десятиліття. Втім, компанія не бачить сенсу його підтримувати, так як на ринку тепер є браузер Edge,

Також Знай.uа повідомляв, учений створили новий пластик, який має характеристики звичайного пластику, але в кілька разів швидше розкладається, а після переробки не втрачає свої властивості. В теорії, це дозволить зменшити кількість викидається сміття.