За останні роки лінійка Google Pixel зміцнила свою присутність з одними з кращих камер для смартфонів. Однак це не пов'язано з використанням сучасного обладнання. Замість цього компанія використовує розширений набір алгоритмів у своєму додатку камери-GCAM або Google Camera. Це потужна програма, яка підтримує всі божевільні функції, присутні на смартфонах Google Pixel і будь-яких інших пристроях з Gcam Mods. Крім всіх переваг цього додатка, в ньому є і деякі дратівливі функції. Це те, з чим навчився справлятися будь-хто, хто користується Google Camera. Один з кращих прикладів-політика управління файлами програми для обробки зображень в портретному режимі.

Читайте Знай в Google News!

Для кожного портретного знімка Google Camera створює спеціальну папку для зберігання двох зображень. У одного застосована обробка розмитого фону, дуже характерна для портретних знімків, в іншого - стандартна фотографія. Це дуже заплутане управління, особливо якщо ви використовуєте будь-який додаток галереї, крім Google Фото. На це пішло кілька років, але Google нарешті усвідомив, наскільки неприємною може бути ця функція.

Google Pixel 4a, Google

За даними Android Police, починаючи з оновлення V7.5, цього більше не буде. Знімки в портретному режимі будуть збережені в основній папці камери. Більш того, прийдешні фільми будуть називатися зовсім інакше. Схоже, компанія почула прохання користувачів, так як це дратувало щодня мільйонів користувачів сервісів пошуковика.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

смартфон, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс Google Maps почав відображати пожежі на своїх картах. Повідомляється, що вони відображаються в реальному часі, що в теорії може врятувати мільйони життів.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft прощається з браузером Internet Explorer, яким користувалися мільйони людей по всьому світу протягом десятиліття. Втім, компанія не бачить сенсу його підтримувати, так як на ринку тепер є браузер Edge,

Також Знай.uа повідомляв, учений створили новий пластик, який має характеристики звичайного пластику, але в кілька разів швидше розкладається, а після переробки не втрачає свої властивості. В теорії, це дозволить зменшити кількість викидається сміття.