Adobe визнала, що нещодавнє оновлення популярного додатка для редагування фотографій Lightroom для пристроїв iOS назавжди стерло фотографії користувачів і призначені для користувача встановлені фільтри, якщо вони не заплатили за підписку на синхронізацію своїх файлів з хмарою Adobe.

Читайте Знай в Google News!

Як зазначив PetaPixel, користувачі Lightroom з iPhone та iPad почали скаржитися на втрачені фотографії та попередньо встановлені фільтри на форумі відгуків Photoshop цього тижня після того, як користувачі встановили оновлення Lightroom 5.4 для iOS.

смартфон, gettyimages

Представник Adobe відповів на скарги та підтвердив, що після оновлення програми "можуть бути відсутні фотографії та пресети, які не були синхронізовані з хмарою Lightroom".

Популярні новини зараз

Від +20 до заморозків: українців чекають різкі зміни погоди

Почнуть мобілізувати з 1 жовтня: кого чекає повістка та ВЛК

Скільки відпочиватимуть школярі: стало відомо, коли дітлахи підуть на канікули

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

Іншими словами, якщо клієнти не синхронізували свої фотографії та пресети з хмарою Adobe перед встановленням оновлення програми, вони, ймовірно, втратили значну частину фотографій, просто встановивши оновлення програмного забезпечення.

смартфон, gettyimages

Представник Adobe Рікк Флор також підтвердив найгірші побоювання користувачів, повідомивши їх на форумі, що вони більше ніколи не отримають назад свої несинхронізовані фотографії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс Google Maps почав відображати пожежі на своїх картах. Повідомляється, що вони відображаються в реальному часі, що в теорії може врятувати мільйони життів.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft прощається з браузером Internet Explorer, яким користувалися мільйони людей по всьому світу протягом десятиліття. Втім, компанія не бачить сенсу його підтримувати, так як на ринку тепер є браузер Edge,

Також Знай.uа повідомляв, учений створили новий пластик, який має характеристики звичайного пластику, але в кілька разів швидше розкладається, а після переробки не втрачає свої властивості. В теорії, це дозволить зменшити кількість викидається сміття.