Ціна iPhone 12-це те, що цікавить абсолютно всіх користувачів мережі. Інсайдери вже розповіли, у скільки обійдеться новітні флагмани від Apple.

Читайте Знай в Google News!

Для довідки, iPhone 11 стартував з 699 доларів, iPhone 11 Pro - від 999 доларів, а iPhone 11 Pro Max - з 1099 доларів.

Тим не менш, деякі джерела стверджують, що ціна може бути збільшена в порівнянні з торішніми iPhone. Наприклад, аналітик Джефф Пу заявив, що базова модель телефону може коштувати від 749 доларів.

Популярні новини зараз

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

смартфон в руках, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс Google Maps почав відображати пожежі на своїх картах. Повідомляється, що вони відображаються в реальному часі, що в теорії може врятувати мільйони життів.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft прощається з браузером Internet Explorer, яким користувалися мільйони людей по всьому світу протягом десятиліття. Втім, компанія не бачить сенсу його підтримувати, так як на ринку тепер є браузер Edge,

Також Знай.uа повідомляв, учений створили новий пластик, який має характеристики звичайного пластику, але в кілька разів швидше розкладається, а після переробки не втрачає свої властивості. В теорії, це дозволить зменшити кількість викидається сміття.