Деякі програми заважають нормальній роботі смартфона і навіть можуть викликати проблеми з продуктивністю системи. При цьому мова йде не тільки про ігри, але і про будь-яких інших ресурсомісткі додатки, включаючи віджети.

смартфон в руках, фото Pxhere

Звичайно ж, звернути увагу варто на такі додатки як Facebook і YouTube. Наприклад, на Android існують полегшені версії додатків-наприклад, Facebook lite, Google Maps Go. Слабка продуктивність спостерігається в першу чергу на старих пристроях iOS і Android, і вони не можуть впоратися з кількістю функцій і поліпшень, які покращують комфорт для використання додатків з нових смартфонів, а ось старим це тільки в мінус, так як додатки стають "важче".

смартфон у руках, фото: pxhere

Іноді проблеми з швидкодією не виправляє навіть оновлення операційної системи на смартфоні. В такому випадку краще просто купити гаджет новіше, в ньому явно буде потужності більше, щоб впоратися з усіма примхами додатків.

Популярні новини зараз

Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Чоловік вирішив одружитися на похороні тещі: "Стояв над труною і подумав..."

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Android 11 вводить нові обмеження для користувач. Повідомляється, що тепер при виборі, яким додатком зробити фото, Android 11 буде перенаправляти на програму самого Android, а не додатків, які користувач скачав з Google Play.

Як повідомляв Знай.uа, компанія BlackBerry анонсувала вихід нового смартфона. Повідомляється, що смартфон з'явиться вже в 2021 році, і він отримає ту ж механічну клавіатуру, яка була на більшості смартфонів компанії.

Також Знай.uа повідомляв, пікап Tesla CyberTruck помітили на вулиці. Правда, це точна копія електрокара, але виглядає він переконливо. ДО РЕЧІ, нутрощі авто теж скопіювали, включаючи інтер'єр.