39-а зустріч Wörthersee GTI повинна була відбутися в травні 2020 року, але пандемія коронавірусу призвела до її скасування.

Читайте Знай в Google News!

Очевидно, у Volkswagen було кілька нестандартних проектів до Заходу, і сьогодні ми побачимо один з них. Він називається Golf GTE HyRacer і тільки що дебютував із затримкою на Autostadt у Вольфсбурзі.

На основі гібриду Golf GTE шоу-кар HyRACER був побудований стажистами з Volkswagen Group Retail Germany протягом декількох місяців за п'ять етапів модернізації. Якщо не зовсім зрозуміло, " Hy "означає гібрид, а" Racer " - це відсилання до спортивних генів шоу-кара.

Популярні новини зараз

Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома

Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО

Чоловік вирішив одружитися на похороні тещі: "Стояв над труною і подумав..."

Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки

Показати ще

Замовний проект Golf GTE є прем'єрою для Volkswagen GROUP Retail Germany, оскільки 13 стажерів були відібрані з різних автосалонів по всій Німеччині. Вони змогли разом працювати над автомобілем лише протягом обмеженого періоду часу, що зробило проект ще більш складним.

Що стосується трансмісії, Golf GTE HyRACER був трохи збільшений до 250 к.с. (247 к. с./185 кВт) в порівнянні з 204 к. с. (201 к. с./150 кВт) у стандартного автомобіля. На металевій табличці під капотом вказані імена всіх 13 стажистів, які працювали над проектом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Android 11 вводить нові обмеження для користувач. Повідомляється, що тепер при виборі, яким додатком зробити фото, Android 11 буде перенаправляти на програму самого Android, а не додатків, які користувач скачав з Google Play.

Як повідомляв Знай.uа, компанія BlackBerry анонсувала вихід нового смартфона. Повідомляється, що смартфон з'явиться вже в 2021 році, і він отримає ту ж механічну клавіатуру, яка була на більшості смартфонів компанії.

Також Знай.uа повідомляв, пікап Tesla CyberTruck помітили на вулиці. Правда, це точна копія електрокара, але виглядає він переконливо. ДО РЕЧІ, нутрощі авто теж скопіювали, включаючи інтер'єр.