Пару днів тому фанатів Huawei чекав неприємний сюрприз. Термін дії загальної ліцензії компанії закінчився, а це означає, що Behemoth не зможе надавати користувачам будь-які майбутні оновлення Android. Ще один наслідок заборони США, який заборонив компанії використовувати американське обладнання або програмне забезпечення. Звичайно, ця осінь стане бомбою для власників Huawei, зрештою, уявіть собі покупку дорогого смартфона в 2020 році, який не буде оновлюватися. Аккаунт Huawei Mobile Twitter втрутився, щоб прояснити деякі речі і сказати клієнтам Huawei, що їм нема про що турбуватися.

смартфон в руках, фото Pxhere

Стурбований власник Huawei Nova 5T запитав, чи буде його пристрій мати право на оновлення Android і GMS в майбутньому. Потім Huawei запевнила, що закінчення терміну дії ліцензії не вплине на всі існуючі Android-смартфони. Більше того, заява компанії підтвердила, що майбутні оновлення програмного забезпечення та виправлення безпеки продовжуватимуть надходити для власників Huawei.

На жаль, це вся інформація про майбутні оновлення компанії, які ми маємо. Офіційної заяви Міністерства торгівлі США про можливе продовження ліцензії досі немає. Хоча про це йдеться в твіті компанії, нам все ще потрібно дочекатися офіційного підтвердження.

смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз

Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Android 11 вводить нові обмеження для користувач. Повідомляється, що тепер при виборі, яким додатком зробити фото, Android 11 буде перенаправляти на програму самого Android, а не додатків, які користувач скачав з Google Play.

Як повідомляв Знай.uа, компанія BlackBerry анонсувала вихід нового смартфона. Повідомляється, що смартфон з'явиться вже в 2021 році, і він отримає ту ж механічну клавіатуру, яка була на більшості смартфонів компанії.

Також Знай.uа повідомляв, пікап Tesla CyberTruck помітили на вулиці. Правда, це точна копія електрокара, але виглядає він переконливо. ДО РЕЧІ, нутрощі авто теж скопіювали, включаючи інтер'єр.