Як і інші софтверні компанії, TikTok є центром численних судових позовів. Згідно з недавнім звітом, компанія погодилася на мирову угоду за позовом про захист конфіденційності споживачів. Ця справа може призвести до позовів на сотні мільйонів доларів. Цей позов не має нічого спільного з потенційною забороною TikTok на ринку США. Таким чином, коротке відео-додаток все ще готується до потенційного продажу.

Читайте Знай в Google News!

смартфон, фото Pxhere

Згідно з заявою, поданою до Федерального суду Чикаго, юристи та споживачі Bytedance "досягли принципового врегулювання на певних умовах", щоб вирішити звинувачення в порушенні конфіденційності споживачів. Юристи заявили, що планують представити остаточну пропозицію врегулювання протягом 90 днів.

смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз

По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші

Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням

Скільки відпочиватимуть школярі: стало відомо, коли дітлахи підуть на канікули

Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію

Показати ще

Однак існує невідповідність, яка може призвести до розірвання угоди. Юристи, що представляють споживачів Каліфорнії, скаржилися, що вони не брали участі в переговорах щодо врегулювання спору. Намагаючись врегулювати ці 19 колективних позовів, весь Захід запідозрив власників TikTok в тому, що додаток становить небезпеку для споживачів. ByteDance піддається суворій перевірці з боку регулюючих органів США і Європи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Android 11 вводить нові обмеження для користувач. Повідомляється, що тепер при виборі, яким додатком зробити фото, Android 11 буде перенаправляти на програму самого Android, а не додатків, які користувач скачав з Google Play.

Як повідомляв Знай.uа, компанія BlackBerry анонсувала вихід нового смартфона. Повідомляється, що смартфон з'явиться вже в 2021 році, і він отримає ту ж механічну клавіатуру, яка була на більшості смартфонів компанії.

Також Знай.uа повідомляв, пікап Tesla CyberTruck помітили на вулиці. Правда, це точна копія електрокара, але виглядає він переконливо. ДО РЕЧІ, нутрощі авто теж скопіювали, включаючи інтер'єр.