Капот Corvette є причиною ще одного відкликання, мета якого-вирішити проблеми, пов'язані з відкриттям передньої кришки багажника під час водіння.

Читайте Знай в Google News!

Як зазначає Road & Track, у відгуку звинувачують водіїв і говориться, що вони "можуть не звертати уваги на попередження про відкриття капота".

GM стверджує, що якщо вони не звертають уваги на звукові та візуальні попередження, вони можуть керувати автомобілем на швидкості, що "збільшує ймовірність того, що сила вітру достатня для ненавмисного відкриття капота". Якщо це станеться, це може приховати огляд водія в сцені прямо з Томмі бою.

Хоча компанія звинувачує власників у проблемі, вони збираються оновити Модуль керування кузовом, щоб обмежити максимальну швидкість Corvette до 26 миль / год (42 км/год), коли кришка капота не повністю закрита і не зафіксована. В рамках оновлення на дисплеї автомобіля також з'явиться повідомлення про те, що швидкість була обмежена через відкриту передній панелі.

Популярні новини зараз

Школярів чекають масштабні перевірки: запитуватимуть не про вивчений матеріал

Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає

Останнє переведення стрілок: коли Україна перейде на зимовий час в 2024 році

У рахунках за воду будуть нові суми: платити доведеться ще більше

Показати ще

Крім цих змін, GM модифікує брелок, щоб "знизити ймовірність ненавмисного відкривання капота". Компанія також оновить кнопки розблокування в автомобілі, щоб вони вимагали більш тривалого натискання, і, як ми сподіваємося, це усуне ненавмисні відкриття.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple розповіла, де відбуватиметься збірка майбутніх iphone 12, які покажуть публіці вже ближче до жовтня цього року. Повідомляється, що збирати повноцінні телефони вже будуть в Індії, а не в Китаї.

Як повідомляв Знай.uа, майбутні iPhone 12 показали на живих фото. Правда, в захисних чохлах, а один з них за розмірами нагадав навіть iPhone 4. Правда, екран буде помітно більше, якщо порівнювати обидва гаджета.

Також Знай.uа повідомляв, учений винайшли прозору сонячну панель, яку можна ставити замість вікон. Вчені зробили ще один крок до переходу на відновлювану енергію в усьому світі.