Microsoft Surface Duo був представлений рік тому як давно запитуваний телефон Microsoft Android. Щоб пристрій з'явився на ринку, знадобився рік, і поки він не доступний для попереднього замовлення. Але будьте готові до колосальної ціни в 1400 доларів. Цікаво, що телефон з двома екранами з'явився трохи раніше, ніж очікувалося. Можливо, Microsoft не могла протриматися ще кілька місяців, щоб не зашкодити продажам, особливо після запуску чіпсета Snapdragon 865 Plus. Microsoft Surface Duo-дорогий флагман, але він поставляється з торішнім Snapdragon 855.

Читайте Знай в Google News!

Звичайно, кожен, хто вибере цей пристрій, вибере його через переваги програмного забезпечення Microsoft і можливості подвійного екрану. У телефоні два однакових OLED-екрану з діагоналлю 5,6 дюйма і шарнір, який складається в стилі ноутбука. Ми бачили цей пристрій багато разів, але тепер CNET отримала ексклюзивний всебічний аналіз внутрішнього пристрою. По зображеннях ми бачимо, де Microsoft вклала всі гроші, необхідні для створення новітньої складаний технології.

SURFACE DUO, gizchina

Варто зазначити,що, хоча ми називаємо цей "складний телефон Microsoft", це зовсім не складний пристрій. Він має шарнір з дизайном, який можна знайти в традиційних ноутбуках. Surface Duo дозволяє уникнути всіх складнощів, пов'язаних з цими складними дисплеями, але при цьому забезпечує дійсно розширений дисплей з хорошим рівнем портативності.

Популярні новини зараз

570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати

Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає

Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

Microsoft Surface Duos має систему з двома батареями. Зліва у нас велика комірка, а праворуч дуже маленька. Треба сказати, що ліва клітинка виглядає масивною, але не дозволяйте очам вас обдурити, батарея дуже тонка. У сукупності обидві батареї забезпечують ємність 3577 маг, що нижче сучасних стандартів. Нам потрібно перевірити це, але ми впевнені, що цієї батареї недостатньо для роботи двох дисплеїв протягом усього дня. Існує спеціальний чіп, який гарантує, що система буде заряджати і розряджати обидві батареї з однаковою швидкістю.

SURFACE DUO, gizchina

Як ми можемо зробити висновок, Microsoft не дуже піклується про запропоноване обладнання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple розповіла, де відбуватиметься збірка майбутніх iphone 12, які покажуть публіці вже ближче до жовтня цього року. Повідомляється, що збирати повноцінні телефони вже будуть в Індії, а не в Китаї.

Як повідомляв Знай.uа, майбутні iPhone 12 показали на живих фото. Правда, в захисних чохлах, а один з них за розмірами нагадав навіть iPhone 4. Правда, екран буде помітно більше, якщо порівнювати обидва гаджета.

Також Знай.uа повідомляв, учений винайшли прозору сонячну панель, яку можна ставити замість вікон. Вчені зробили ще один крок до переходу на відновлювану енергію в усьому світі.