Молодій людині з Меси, штат Арізона, пощастило уникнути серйозної травми. Повідомляється, що зламався домкрат, коли він знаходився під автомобілем.

Читайте Знай в Google News!

На кадрах Bodycam, опублікованих в мережі PoliceActivity, видно, як поліцейські прибувають на місце події приблизно о 8:45 ранку у вівторок, 11 серпня. Їм показують чоловіка, що лежить під білим Honda Civic.

Кмітливі офіцери вирішили, що найкраще спробувати підняти машину, щоб врятувати людину. Так вони і зробили: підняли машину, а сусід витягнув його. Повідомляється, що поліцейським знадобилося всього три хвилини, щоб прибути на місце події, і якщо б вони не прибули так швидко, тиск на груди чоловіка міг би стати занадто великим.

Незабаром після того, як чоловіка витягли з-під "Хонди", до місця події прибули парамедики і місцеві пожежники, щоб надати допомогу.

Популярні новини зараз

Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду

Яких захворювань можна уникнути, з'їдаючи по одному банану на день: ви здивуєтеся

Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине

Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України

Показати ще

Підняття автомобіля домкратом і установка його на домкрати може здатися безпечним і легким процесом, але це може бути небезпечно, особливо якщо домкрати виходять з ладу. Чимало інцидентів було і з летальним результатом.

При роботі з таким автомобілем важливо мати запобіжники на випадок, якщо домкрат вийде з ладу. Наприклад, якщо ви знімаєте колесо, щоб попрацювати з гальмами, рекомендується помістити колесо де-небудь під автомобілем в якості страховки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила розумний сміттєвий бак. Що стосується функціоналу, він вміє відкриватися при наближенні людини, упаковувати сміттєвий пакет і встановлюватися новий, відразу ж після вилучення старого.

Як повідомляв Знай.uа, прошивка MIUI 11 практично ідентична iOS. Один з художників вирішив зробити прошивку від Xiaomi максимально схожою з творінням яблучної корпорації. Судячи з фото, у нього це вийшло.

Також Знай.uа повідомляв, у мережі почали продавати iPhone з Fortnite на борту. Повідомляється, що Apple видалила гру з магазину додатків, так що пограти з пристроїв не вийде.