Пожежники в Нью-Йорку були змушені розбити вікна BMW 5-ї серії 2005 року, тому що власник припаркував його прямо перед пожежним гідрантом.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що приблизно о 3:30 ранку в п'ятницю пожежники натрапили на BMW під час реагування на пожежу в триповерховій будівлі на Холланд-авеню і E. 212 Street. Вони швидко почали розбивати два передніх вікна машини, щоб пропустити шланг прямо через авто.

У бесіді з New York Post власник 5-ї серії, який відмовився назвати своє ім'я, сказав, що він припаркував машину там на чотири дні після того, як розрядився акумулятор в дистанційному управлінні автомобіля.

"Вони розбили мою машину, і це коштуватиме мені купу грошей", - сказав він. "У мене стрес. Їм не потрібно було цього робити!”

Водій, швидше за все, буде оштрафований на 180 доларів за паркування перед гідрантом, а також йому доведеться викласти кілька сотень доларів, щоб замінити обидва вікна.

Популярні новини зараз

Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення

Чоловік вирішив одружитися на похороні тещі: "Стояв над труною і подумав..."

За світло можна платити по 1,72 грн за кВт: можливість, про яку багато хто не знає

Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду

Показати ще

У Твіттері пожежник сказав, що місцеві бригади вирішили б розбити вікна BMW, так як це дозволяло шлангу залишатися прямим, збільшуючи тиск води. Якби, наприклад, шланг був надітий на кожух, тиск було б гірше.

Пожежним командам знадобилося дві години, щоб взяти під контроль пожежу, дві людини отримали легкі травми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила розумний сміттєвий бак. Що стосується функціоналу, він вміє відкриватися при наближенні людини, упаковувати сміттєвий пакет і встановлюватися новий, відразу ж після вилучення старого.

Як повідомляв Знай.uа, прошивка MIUI 11 практично ідентична iOS. Один з художників вирішив зробити прошивку від Xiaomi максимально схожою з творінням яблучної корпорації. Судячи з фото, у нього це вийшло.

Також Знай.uа повідомляв, у мережі почали продавати iPhone з Fortnite на борту. Повідомляється, що Apple видалила гру з магазину додатків, так що пограти з пристроїв не вийде.