Якщо ви думали про те, щоб продати свій автомобіль, можливо, зараз саме час діяти, оскільки ціни на вживані автомобілі різко зросли.

Читайте Знай в Google News!

За словами експертів компанії Edmunds, вартість угод trade-in За останній місяць зросла майже на 2000 доларів. Зокрема, вони відзначили, що середня вартість обміну становила 12 083 долара в червні, але підскочила до 14 066 доларів у липні.

Продаж авто, Фото Capri23auto с сайта Pixabay

Це значне зростання за короткий період часу, і аналітики списали це на" Ідеальний шторм " подій. Одним з ключових факторів зростання є зростання попиту на старі автомобілі, і в липні на їх продаж пішло в середньому 38,3 дня. Це менше в порівнянні з 44,1 дня в червні, і компанія зазначила, що"зниження на 13,1% є самим різким падінням в порівнянні з попереднім місяцем".

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Окрім зростаючого попиту на вживані автомобілі, дилерські центри мають обмежену кількість нових автомобілів. Це пов'язано з пандемією коронавірусу, яка ускладнила виробництво і призвела до виснаження запасів.

Покинутий автосалон, фото: autocentre.ua

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила розумний сміттєвий бак. Що стосується функціоналу, він вміє відкриватися при наближенні людини, упаковувати сміттєвий пакет і встановлюватися новий, відразу ж після вилучення старого.

Як повідомляв Знай.uа, прошивка MIUI 11 практично ідентична iOS. Один з художників вирішив зробити прошивку від Xiaomi максимально схожою з творінням яблучної корпорації. Судячи з фото, у нього це вийшло.

Також Знай.uа повідомляв, у мережі почали продавати iPhone з Fortnite на борту. Повідомляється, що Apple видалила гру з магазину додатків, так що пограти з пристроїв не вийде.