Що стосується Huawei, у компанії можуть закінчитися деталі для складання смартфонів. Остання заборона від США включає в себе всі 38 дочірніх компаній Huawei в списку організацій. Що стосується нових правил, це найсуворіший спосіб розправитися з Huawei. Це пов'язано з тим, що нова поправка прямо забороняє Huawei купувати мікросхеми (та інші деталі, компоненти або обладнання), розроблені або вироблені з використанням американського програмного забезпечення або технологій. Для кожної покупки потрібен дозвіл США, що фактично означає заборону на покупки.

Huawei, gettyimages

У відповідь на вищезазначені нові правила 17 серпня Джон Нойффер, голова та головний виконавчий директор американської Асоціації напівпровідникової промисловості (SIA), опублікував на своєму офіційному веб-сайті заяву про те, що вони все ще оцінюють правила. Проте серйозні обмеження на продаж комерційних чіпів завдадуть серйозної шкоди галузі.

Huawei, gettyimages

Аналітики Jefferies писали в звіті: "Сполучені Штати напрочуд блокують лазівки в своїх прямих правилах, що стосуються продуктів. Це не зовсім несподівано. Це означає, Що Huawei не може покладатися на сторонні компанії-розробники мікросхем, такі як MediaTek і Unisoc, в продовженні виробництва мобільних телефонів. Зруйнована Надія також піддає Huawei ризику виживання".

Популярні новини зараз

Упаковка вже по 120 грн: супермаркети різко змінили ціни на олію, борошно та яйця

"Ідіть нах*й, г*ндони": Netflix платитиме гроші російській акторці, поки війська РФ вбивають українців

Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине

Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила розумний сміттєвий бак. Що стосується функціоналу, він вміє відкриватися при наближенні людини, упаковувати сміттєвий пакет і встановлюватися новий, відразу ж після вилучення старого.

Як повідомляв Знай.uа, прошивка MIUI 11 практично ідентична iOS. Один з художників вирішив зробити прошивку від Xiaomi максимально схожою з творінням яблучної корпорації. Судячи з фото, у нього це вийшло.

Також Знай.uа повідомляв, у мережі почали продавати iPhone з Fortnite на борту. Повідомляється, що Apple видалила гру з магазину додатків, так що пограти з пристроїв не вийде.