17 серпня 2021 року, через рік після публікації цієї статті, Microsoft оголосить смертний вирок Internet Explorer. З цієї дати Internet Explorer 11 більше не буде підтримуватися багатьма власними службами Microsoft, включаючи Outlook, OneDrive, Office 365 та інші, згідно з повідомленням в блозі Microsoft 365.

ноутбук і кава, pexels.com

Microsoft також припиняє підтримку Internet Explorer у Teams ще раніше: 30 листопада цього року.

При цьому браузер нікуди не дінеться; невідомо, коли Internet Explorer буде видалений з самої Windows 10, і компанії як і раніше зможуть отримувати доступ до сайтів, створеним спеціально для цього браузера.

Також варто відзначити, що новий Edge має режим сумісності з Internet Explorer 11, який повинен заспокоїти тих, хто здійснює перехід.

Популярні новини зараз

Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома

Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків

Упаковка вже по 120 грн: супермаркети різко змінили ціни на олію, борошно та яйця

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Найнебезпечніший ноутбук у світі

Але це не просто Internet Explorer; Microsoft також видаляє застарілу версію Edge до Chromium. Після 9 березня 2021 року старий Edge більше не отримуватиме оновлення безпеки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила розумний сміттєвий бак. Що стосується функціоналу, він вміє відкриватися при наближенні людини, упаковувати сміттєвий пакет і встановлюватися новий, відразу ж після вилучення старого.

Як повідомляв Знай.uа, прошивка MIUI 11 практично ідентична iOS. Один з художників вирішив зробити прошивку від Xiaomi максимально схожою з творінням яблучної корпорації. Судячи з фото, у нього це вийшло.

Також Знай.uа повідомляв, у мережі почали продавати iPhone з Fortnite на борту. Повідомляється, що Apple видалила гру з магазину додатків, так що пограти з пристроїв не вийде.