Останнім часом Bethesda по-справжньому розщедрилася. Поки всі сидять вдома через карантин, компанія вирішила порадувати справжніх фанатів, так як тепер вони можуть отримати легендарний Quake III: Arena абсолютно безкоштовно.

геймеры, gettyimages

Атракціон нечуваної щедрості закриє свої двері вже ввечері 20 серпня. Затягувати не варто, та й займає цей процес не більше 2 хвилин, а ось безкоштовні ігри на дорозі не валяються.

Цікаво, що компанія вирішила зробити Quake III: Arena безкоштовною після того, як глядачі QuakeCon at Home зібрали 30 000 доларів на благодійність. В ході заходу роздавали першу частину серії, а відразу після його завершення - другу. І ось, тепер кожен бажаючий може поповнити свою бібліотеку ігор абсолютно безкоштовно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила розумний сміттєвий бак. Що стосується функціоналу, він вміє відкриватися при наближенні людини, упаковувати сміттєвий пакет і встановлюватися новий, відразу ж після вилучення старого.

Як повідомляв Знай.uа, прошивка MIUI 11 практично ідентична iOS. Один з художників вирішив зробити прошивку від Xiaomi максимально схожою з творінням яблучної корпорації. Судячи з фото, у нього це вийшло.

Також Знай.uа повідомляв, у мережі почали продавати iPhone з Fortnite на борту. Повідомляється, що Apple видалила гру з магазину додатків, так що пограти з пристроїв не вийде.