Фінансовий підйом Ілона Маска не показує ознак уповільнення.

Ілон Маск, скріншот з відео

Ексцентричний підприємець став четвертим у списку найбагатших людей світу після того, як в понеділок акції Tesla Inc. зросли на 11%, закрившись на рекордно високому рівні і збільшивши власний капітал Маска на 7,8 мільярда доларів.

Зліт обігнав співзасновника Tesla французького магната розкоші Бернара Арно, найбагатшого неамериканця в рейтингу мільярдерів Bloomberg. Статок Маска в 84,8 мільярда доларів ставить його в 15 мільярдів доларів Від Марка Цукерберга, що займає третє місце в рейтингу 500 найбагатших людей світу.

Ілон Маск, фото: Getty Images

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків

Чоловік вирішив одружитися на похороні тещі: "Стояв над труною і подумав..."

Нардеп пригрозив чоловікам без повістки арештом майна: "Навіть і знати не буде"

Яких захворювань можна уникнути, з'їдаючи по одному банану на день: ви здивуєтеся

Показати ще

Корпорація Маска Space Exploration Technologies Corp., або SpaceX, готова потенційно збільшити його стан. Як повідомило агентство Bloomberg минулого тижня, компанія близька до завершення нового фінансування на 2 мільярди доларів, в результаті чого оцінка її капіталу збільшиться до 46 мільярдів доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Трамп продовжив дедлайн для TikTok - додаток хочуть заблокувати на території США. Правда, якщо ймовірність, що версію США додатки можуть купити такі компанії як Microsoft і Twitter.

Як повідомляв Знай.иа, популярний месенджер Telegram обзавівся відеодзвінками. Тепер користувачі можуть дзвонити безкоштовно всім користувачам, у яких включена ця функція. Тепер месенджер може змагатися нарівні з Viber і WhatsApp.

Також Знай.иа повідомляв, компанія Huawei припиняє підтримку смартфонів на Android. Відзначити. що з 14 агуста компанії заборонено оновлювати Android, так що смартфони не отримають ніяких оновлень, в тому числі і поліпшення безпеки.