Corvette ZR1 2019 року-абсолютний звір, і цей монстр з відео тільки що встановив новий рекорд максимальної швидкості для автомобіля.

За даними Chevrolet, C7 Corvette ZR1 розганяється до 212 миль на годину (341 км/год) і може розігнатися з місця до 96 км/год всього за 2,85 секунди.

Читайте Знай в Google News!

Бажаючи переконатися, що дані Chevrolet про максимальну швидкість вірні, власник цього ZR1 попрямував на полігон Джонні Бомера у Флориді, щоб зробити швидкісний заїзд. Спускаючись по вибоїстій злітно-посадковій смузі довжиною 2,7 милі (4,3 км), автомобіль досяг максимальної швидкості 213,649 миль на годину (343,834 км/год), і що робить цю цифру ще більш вражаючою, так це те, що вона була перевірена по GPS.

Ключ до феноменальної швидкості ZR1 - це його 6,2-літровий V8 з наддувом, який розвиває 755 к. с. при 6300 об / хв і 715 фунт-фут (969 Нм) крутного моменту при 4400 об / хв. варто зазначити, що ZR1 в цьому відео розгойдує не масивне заднє крило, яке ви побачите на більшості ZR1, а трохи менше, яке дає менший опір і, ймовірно, допомогло Vette перевищити офіційну максимальну швидкість.

Популярні новини зараз

Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома

Чоловік вирішив одружитися на похороні тещі: "Стояв над труною і подумав..."

Нардеп пригрозив чоловікам без повістки арештом майна: "Навіть і знати не буде"

Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду

Показати ще

Незважаючи на те, що C7 ZR1 залишається найпотужнішим з вироблених на сьогоднішній день, він не зможе утримати цю корону дуже довго. Фактично, стверджується, що Corvette ZR1 покоління C8 буде мати 5,5-літровий V8 з подвійним турбонаддувом, який буде працювати разом з електродвигуном і виробляти 1000 к.с., хоча ця модель не очікується до 2025 модельного року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Трамп продовжив дедлайн для TikTok - додаток хочуть заблокувати на території США. Правда, якщо ймовірність, що версію США додатки можуть купити такі компанії як Microsoft і Twitter.

Як повідомляв Знай.uа, популярний месенджер Telegram обзавівся відеодзвінками. Тепер користувачі можуть дзвонити безкоштовно всім користувачам, у яких включена ця функція. Тепер месенджер може змагатися нарівні з Viber і WhatsApp.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Huawei припиняє підтримку смартфонів на Android. Відзначити. що з 14 агуста компанії заборонено оновлювати Android, так що смартфони не отримають ніяких оновлень, в тому числі і поліпшення безпеки.