Дуже рідкісний Bugatti Chiron, пофарбований в жовто-чорний колір, був помічений по вулицях Монако в супроводі інших Bugatti, включаючи кілька інших Chiron.

Тепер, перш ніж вказувати на те, що перехожі не носять масок і не практикують соціальне дистанціювання, варто відзначити, що відео було знято у вересні минулого року, задовго до спалаху коронавірусу, і було завантажено зовсім недавно.

Читайте Знай в Google News!

Розглянутий автомобіль має номерний знак Каліфорнії, тому він відправився в довгу подорож через Атлантичний океан, перш ніж прибути в крихітне князівство. Автомобіль є одним з двох, зроблених в цій специфікації, схожий на набагато більш престижного побратима Bumblebee, і його охрестили Hellbee.

Крім колірної комбінації, яка також присутня всередині і виділяє його ще більше в порівнянні з іншими Chiron, спеціальний гіперкар в іншому повністю стандартний. Це означає, що він оснащений 8,0-літровим двигуном W16 з чотирициліндровим турбонаддувом, який видає 1479 к.с. (1500 к. с. / 1103 кВт) і крутний момент 1180 фунт-фут (1600 Нм). Для автомобіля, який важить майже 4400 фунтів (2 тонни), він здатний приголомшливо працювати, розгін від 0 до 100 км / год займає менше 2,5 секунд, а максимальна швидкість обмежена до 261 миль на годину (420 км / год).

Популярні новини зараз

З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат

Від +20 до заморозків: українців чекають різкі зміни погоди

У рахунках за воду будуть нові суми: платити доведеться ще більше

Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Трамп продовжив дедлайн для TikTok - додаток хочуть заблокувати на території США. Правда, якщо ймовірність, що версію США додатки можуть купити такі компанії як Microsoft і Twitter.

Як повідомляв Знай.uа, популярний месенджер Telegram обзавівся відеодзвінками. Тепер користувачі можуть дзвонити безкоштовно всім користувачам, у яких включена ця функція. Тепер месенджер може змагатися нарівні з Viber і WhatsApp.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Huawei припиняє підтримку смартфонів на Android. Відзначити. що з 14 агуста компанії заборонено оновлювати Android, так що смартфони не отримають ніяких оновлень, в тому числі і поліпшення безпеки.