Лей Цзюнь, генеральний директор і голова ради директорів Xiaomi, сказав, що компанія сформувала план роботи на наступні 10 років, протягом якого Смартфони, штучний інтелект та Інтернет речей повинні стати ключовими областями для Xiaomi.

Xiaomi, gettyimages

Лей Цзюнь також ввів до Ради директорів компанії чотирьох нових керівників вищої ланки. Ці лідери допоможуть розширити список нових пристроїв, так чи інакше пов'язаних зі штучним інтелектом та Інтернетом речей.

Генеральний директор розіслав своїм співробітникам лист з оголошенням про призначення нових керівників.

Лей Цзюнь раніше заявляв, що компанія інвестує не менше 7,2 мільярда доларів в Мобільні мережі п'ятого покоління, штучний інтелект та Інтернет речей.

Популярні новини зараз

Тарифи на тепло змінять, попри мораторій: скільки доведеться платити

Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду

Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине

"Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти"

Показати ще

Нагадаємо, раніше минулого тижня компанія Xiaomi представила флагманські смартфони Xiaomi Mi 10 Ultra і Redmi K30 Ultra, а також унікальний прозорий телевізор і ряд інших продуктів.

Xiaomi розповіла про успіх запуску нового флагманського смартфона Xiaomi Mi 10 Ultra або Mi 10 Extreme Commemorative Edition. Пристрій виявився справжнім хітом.

Xiaomi, gettyimages

Xiaomi Mi 10 Ultra надійшов у продаж в Китаї зовсім недавно. Компанія заявила, що продала партію на 57,7 мільйона доларів за перші десять хвилин. Для порівняння: перші продажі Xiaomi 10 Pro досягли половини рівня.

Подивимося, які плани у компанії надалі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Трамп продовжив дедлайн для TikTok - додаток хочуть заблокувати на території США. Правда, якщо ймовірність, що версію США додатки можуть купити такі компанії як Microsoft і Twitter.

Як повідомляв Знай.uа, популярний месенджер Telegram обзавівся відеодзвінками. Тепер користувачі можуть дзвонити безкоштовно всім користувачам, у яких включена ця функція. Тепер месенджер може змагатися нарівні з Viber і WhatsApp.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Huawei припиняє підтримку смартфонів на Android. Відзначити. що з 14 агуста компанії заборонено оновлювати Android, так що смартфони не отримають ніяких оновлень, в тому числі і поліпшення безпеки.