Виходячи з рейтингу продажів смартфонів, можна приблизно говорити про моделі, які з'являться на вітрині магазинів і будуть актуальні, як мінімум, в найближчі півроку-рік. Звичайно ж, без iPhone не обійшлося в списку.

OnePlus Nord vs iPhone SE

Незважаючи на загальну критику, люди все одно чекають нових iPhone. Повідомляється, що як мінімум 3 модифікації iPhone 12 з'являться на ринку вже цієї осені. До всього IPhone представила другу версію IPhone SE. Виходить, користувачі можуть чекати відразу 5 нових моделей: від самого доступного до дорогого. До того ж, компанія в цьому році хоче поліпшити якість камери, а також представити новий чіпсет для майбутніх смартфонів.

Google Pixel 5

Google Pixel 5, gizchina

Популярні новини зараз

Чоловік вирішив одружитися на похороні тещі: "Стояв над труною і подумав..."

Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені

"Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти"

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Показати ще

Офіційно він ще не представлений, але конкуренцію Apple може скласти непогану. У мережі стався витік його характеристик. В ході оновлення Google камери виявлено Згадка пікселів Pixel 5 (Snapdragon 765 G з підтримкою мереж 5 G) і версії 5 XL. Звичайно, в плані потужності смартфон від пошуковика буде явно поступатися iPhone, але і ціна теж буде на порядок нижче.

Pixel 4a

Версія 3а стала для компанії вдалим експериментом. Відповідно, нічого не заважає з'явитися і моделі 4а. інформації поки немає. Але швидше за все це буде подібний среднячок, з хорошим залізом і відмінною камерою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple вже визначилася з датами виходу нових гаджетів і ОС. Повідомляється, що iPhone 12 покажуть вже в жовтні, так що фанатам яблучних смартфонів доведеться почекати.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft показала складаний смартфон. Варто відзначити, що смартфон не має гнучкого дизайну, але має відразу 2 екрани, які працюють в парі. Правда, смартфон буде не з дешевих.

Також Знай.uа варто зазначити, що Viber обзавівся корисними функціями. Щоб боротися зі спамом, компанія додала функцію, за допомогою якої запрошувати в групи і чати можуть тільки ваші контакти.