Instagram Facebook почав об'єднувати чати Instagram і Messenger, як повідомляється, в новій спробі дозволити обмін повідомленнями між сімейством додатків. Вперше виявлено The Verge, оновлення призначене як для пристроїв iOS, так і для Android.

В оновленні є повідомлення: "в Instagram з'явився новий спосіб обміну повідомленнями".

смартфон у руках, фото Pxhere

"Як тільки ви натиснете оновлення, звичайний значок DM в правому верхньому куті Instagram буде замінений логотипом Facebook Messenger", - йдеться у звіті.

Instagram Facebook функція надсилання повідомлень на даний момент неможлива.

Популярні новини зараз

Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома

Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО

Тарифи на тепло змінять, попри мораторій: скільки доведеться платити

Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України

Показати ще

Facebook придбав Instagram за 1 мільярд доларів у 2012 році та WhatsApp у 2014 році за 19 мільярдів доларів.

смартфон, gettyimages

В якості ще одного кроку по інтеграції свого сімейства додатків, які використовують 3,14 мільярда користувачів по всьому світу, Facebook також зробив веб-версію обміну повідомленнями в WhatsApp, прямо як Telegram кількома роками раніше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple вже визначилася з датами виходу нових гаджетів і ОС. Повідомляється, що iPhone 12 покажуть вже в жовтні, так що фанатам яблучних смартфонів доведеться почекати.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft показала складаний смартфон. Варто відзначити, що смартфон не має гнучкого дизайну, але має відразу 2 екрани, які працюють в парі. Правда, смартфон буде не з дешевих.

Також Знай.uа варто зазначити, що Viber обзавівся корисними функціями. Щоб боротися зі спамом, компанія додала функцію, за допомогою якої запрошувати в групи і чати можуть тільки ваші контакти.