Якщо вірити заявам розробників Xiaomi, MIUI 12 стане їх кращою прошивкою за останнє десятиліття. Деякі навіть порівнюють його з iOS від Apple. Згідно з оновленням, опублікованим на форумі Mi Community, бета-тестування для користувачів Redmi Note 7 Pro вже почалося. Китайська компанія вже випустила MIUI 12 в серії Redmi K20 в Індії.

смартфон у руках, фото Pxhere

На онлайн-Заході по запуску Xiaomi оголосить про всі ключові функції MIUI 12, настройках і пристроях, що мають право на отримання оновлення програмного забезпечення. Правда, інсайдери опублікували повний список пристроїв, які отримають довгоочікувану прошивку, а таких пристроїв близько 40.

смартфон, gettyimages

Встановити нову прошивку вже можна на такі моделі, як Mi 8, Mi 8 Pro, Mi 8 Lite, Mi 9 Lite, Mi 9 SE, Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Lite, Mi Note 3, Mi Note 10 Mi Note 10 Pro, Mi Note 10 Lite, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, Mi Mix 3, Mi Max 3, Redmi 6, Redmi 6A, Redmi 6 Pro, Redmi 7, Redmi 7A, Redmi 8, Redmi 8a, Redmi 8a Dual, Redmi Note 5, Redmi Note 5 Pro, Redmi Note 6 Pro, Redmi Note 7, Redmi Note 7s, Redmi Note 7 Pro, Redmi Note 8, Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 9, Redmi Note 9s, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9 Pro Max, Redmi Y2, Redmi Y3, Redmi S2, POCOPHONE F1, poco F2 Pro і Poco X2.

Популярні новини зараз

Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple вже визначилася з датами виходу нових гаджетів і ОС. Повідомляється, що iPhone 12 покажуть вже в жовтні, так що фанатам яблучних смартфонів доведеться почекати.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft показала складаний смартфон. Варто відзначити, що смартфон не має гнучкого дизайну, але має відразу 2 екрани, які працюють в парі. Правда, смартфон буде не з дешевих.

Також Знай.uа варто зазначити, що Viber обзавівся корисними функціями. Щоб боротися зі спамом, компанія додала функцію, за допомогою якої запрошувати в групи і чати можуть тільки ваші контакти.