Авторитетний Інсайдер Джон Проссер опублікував ймовірний графік анонсів мобільних пристроїв Apple. Звичайно ж, без змін і несподіваних рішень не обійшлося - користувачам доведеться чекати вихід пристроїв, адже вони з'являться далеко не в один день.

Ось детальний список з датами:

OnePlus Nord vs iPhone SE

Що стосується iOS 14, ОС може з'явитися вже у вересні, так як користувачам немає сенсу чекати виходу iPhone 12, якщо його покажуть через місяць.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало мільйони комп'ютерів по всьому світ. Повідомляється, що оновлення не дозволяє користуватися деяким функціоналом в програмі Exel, якою донині користуються мільйони користувачів.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск хоче побудувати курортне містечко прямо біля випробувальної бази його компанії SpaceX. Втім, такої ідеї далеко не всі зраділи, і місцеві жителі повідомляють, що Маск хотів їх виселити з їхніх будинків.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від лінійки Mi Mix, яка користувалася величезною популярністю у всьому світі. Втім, компанія вже назвала вагомі причини.