Xiaomi Mi 10 Ultra вже потрапив в руки фахівців з розбирання, які продемонстрували ряд цікавих особливостей смартфона. Отже, пристрій отримав химерну L-подібну материнську плату, в якій можна дізнатися дизайн стандартної версії Mi 10 з поправкою на простір камери. Він також має подвійну батарею, що вперше для смратфнов Xiaomi. Це зроблено для досягнення швидкості зарядки 120 Вт для акумулятора 4500 мАг (такий підхід сприяє безпеці).

Читайте Знай в Google News!

На відміну від традиційних відеороликів про розбирання, наші сьогоднішні герої підійшли до справи з пристрастю, домігшись повного відділення дисплея від основного корпусу, щоб показати розміщення нових датчиків, а також нову систему охолодження. Нагадаємо, за наявними даними, дисплей нового Mi 10 Ultra відрізняється від Mi 10/Mi 10 Pro.

Екран Xiaomi Mi 10 Ultra має діагональ 6,67 дюйма, дозвіл 2340 x 1080 пікселів, частоту оновлення 120 Гц, глибину кольору 10 біт і підтримку високого динамічного діапазону HDR10 +. Також розробники попрацювали над більш точним автоматичним регулюванням яскравості. Максимальна яскравість - 1120 кд / м 2. Фронтальна камера вбудована в отвір у верхньому лівому кутку екрану.

Що стосується основної камери, то вона отримала сенсор основної камери з роздільною здатністю 48 Мп, що не завадило смартфону очолити рейтинг кращих камерофонів за версією DxOMark. Також встановлені дві камери з роздільною здатністю 12 і 48 Мп з телеоб'єктивами з 2-кратним і 5-кратним оптичним зумом. Ширококутна камера має роздільну здатність 20 мегапікселів. Є фазовий автофокус і оптична стабілізація. Зрозуміло, що 120-кратний цифровий зум-це чистий маркетинг.

Популярні новини зараз

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки

Головне за 22 вересня: пенсію збільшать, повістки прийдуть поштою, курс долара шокує, а українці отримають ще одну платіжку

Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало мільйони комп'ютерів по всьому світ. Повідомляється, що оновлення не дозволяє користуватися деяким функціоналом в програмі Exel, якою донині користуються мільйони користувачів.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск хоче побудувати курортне містечко прямо біля випробувальної бази його компанії SpaceX. Втім, такої ідеї далеко не всі зраділи, і місцеві жителі повідомляють, що Маск хотів їх виселити з їхніх будинків.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від лінійки Mi Mix, яка користувалася величезною популярністю у всьому світі. Втім, компанія вже назвала вагомі причини.