Захід Race1000, що пройшов пару тижнів тому в Німеччині, зібрав кілька дуже швидких машин, і одна з них привернула нашу увагу - Volkswagen Golf.

Правильно, Golf другого покоління був одним з найбільш захоплюючих автомобілів, які виходили на старт в ті вихідні.

Незважаючи на те, що він виглядає добре збереженим і в основному стандартним екземпляром, за винятком величезного інтеркулера за переднім бампером, великої вихлопної труби і каркаса безпеки, цей автомобіль може з'їсти суперкари на сніданок і, якщо пощастить, гіперкари для Обід.

Компактний хетчбек має близько 1300 кінських сил, що передаються на всі чотири колеса, що на 200 к. с. менше, ніж у могутнього Bugatti Chiron. Незліченні модифікації і величезна продуктивність дозволили йому розігнатися до 211 миль на годину (340 км/год) в кінці півмилі. Це досягнення перетворило його на" найшвидший Volkswagen Golf 2 у світі", згідно з описом відео, яке показує його в дії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Нагадаємо, експерти прогнозують невдалий квартал для Apple. Повідомляється, що виручка впаде до 30% за однієї умови - якщо яблучна корпорація видалить з App Store сервіс WeChat, яким користуються мільйони жителів Китаю.

Як повідомляв Знай.ua, компанія Apple "наїхала" на невелику компанію через схожість логотипів. У всякому разі, на думку Apple, компанія Prepear використовує логотип груші, який порушує унікальність логотипу компанії Apple.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі показали новий контролер для Xbox, який буде продаватися разом з новою консоллю від Microsoft. Можна помітити, що дизайн теж змінили, хоч і не радикально.