З того, що Sony таким чином розкрила для своєї довгоочікуваної PlayStation 5, Ціна консолі не входить в їх число.

За повідомленнями, Велика французька роздрібна компанія Carrefour розмістила на своєму веб-сайті ціни на ігрову платформу наступного покоління. Зазначені публікації були швидко видалені, але не раніше, ніж було зроблено безліч знімків екрану.

І цифрова, і стандартна (яка буде поставлятися з дисководом для фізичних ігор) версії консолі перераховані разом з периферійними пристроями, показаними на першій презентації Sony PS5.

Цифрова версія PlayStation 5 коштує 399 євро, а стандартна версія - 499 євро. Перерахунок в долари тут становить близько 474 і 593 долара, але ми повинні пам'ятати про те, що європейські ціни включають податок на додану вартість, тому підсумкові суми будуть трохи менше.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в Android-смартфонах з'явиться секретна папка для зберігання файл. Повідомляється, що Google впровадить в нову версію ОС папку, для входу в яку система попросить ввести пін-код. Досить зручна функція, якщо врахувати, що в деяких країнах смартфонами користуються відразу кілька людей.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення Google Chrome дозволить позбутися від докучливих повідомлень в самому браузері. Повідомляється, що функція буде доступною в найближчому оновленні.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 обзаведеться унікальною фішкою. йдеться про магніт, який буде розташований під задньою кришкою, а потрібен він для бездротової зарядки, яку компанія представить разом зі смартфоном.