Snapdragon 865 Plus-новітній флагманський процесор Qualcomm. Очікується, що в кінці року компанія з Сан-Дієго анонсує процесор Snapdragon 875, який буде працювати на флагманах 2021 року. Тепер, згідно з новим витоком, ми можемо отримати новий чіпсет серії Snapdragon 800, але він повинен бути менш потужним, ніж Snapdragon 865.

Snapdragon, gizchina

Згідно з повідомленням на Weibo від Digital Chat Station, деталі зустрічі OPPO включали згадку нового процесора під назвою Snapdragon 860. Він додає, що чіпсет повинен бути полегшеною версією Snapdragon 875.

У нас поки недостатньо подробиць про цей новий набір мікросхем, але якщо він вже обговорюється виробниками, то, швидше за все, він буде в розробці.

Витік нового очипсета

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Ми вважаємо, що випуск Snapdragon 860 зробить хаос у серії Snapdragon 800. Лише деякі виробники випускають телефони з чіпсетами минулого року. Таким чином, додавання Snapdragon 860 до цього міксу означатиме, що доведеться вибирати між ним, Snapdragon 865 і Snapdragon 865 Plus.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в Android-смартфонах з'явиться секретна папка для зберігання файл. Повідомляється, що Google впровадить в нову версію ОС папку, для входу в яку система попросить ввести пін-код. Досить зручна функція, якщо врахувати, що в деяких країнах смартфонами користуються відразу кілька людей.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення Google Chrome дозволить позбутися від докучливих повідомлень в самому браузері. Повідомляється, що функція буде доступною в найближчому оновленні.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 обзаведеться унікальною фішкою. йдеться про магніт, який буде розташований під задньою кришкою, а потрібен він для бездротової зарядки, яку компанія представить разом зі смартфоном.