Останні кілька поколінь iPhone підтримують бездротову зарядку, але лінійка iPhone 12 2020 року може поліпшити цю технологію.

iPhone 12, gizchina

Купертіновці планує представити перший телефон з магнітним позиціонуванням-дуже сильні магніти автоматично перемістять телефон в оптимальне положення на зарядній панелі.

Згідно з деякими витік прес-форм і котушок, першим поколінням з магнітним позиціонуванням буде сімейство iPhone 12, яке очікується в наступному місяці. Магнітні форми з'явилися на Weibo, де вони були зняті разом з іншими компонентами, такими як пластина для установки камери, кнопки регулювання гучності та живлення.

І в якості додаткового бонусу для роботи нової функції, ймовірно, буде потрібно сумісний зарядний пристрій. Це говорить про те, що Apple, можливо, нарешті готова випустити офіційний бездротовий зарядний пристрій після фіаско з проектом Air Power.

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

iPhone 12, gizchina

iPhone 12, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в Android-смартфонах з'явиться секретна папка для зберігання файл. Повідомляється, що Google впровадить в нову версію ОС папку, для входу в яку система попросить ввести пін-код. Досить зручна функція, якщо врахувати, що в деяких країнах смартфонами користуються відразу кілька людей.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення Google Chrome дозволить позбутися від докучливих повідомлень в самому браузері. Повідомляється, що функція буде доступною в найближчому оновленні.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 обзаведеться унікальною фішкою. йдеться про магніт, який буде розташований під задньою кришкою, а потрібен він для бездротової зарядки, яку компанія представить разом зі смартфоном.