Поки ми намагаємося розібратися в лінійці Google Pixel 2020 року, внутрішній документ Android, розглянутий 9to5Google, дає нам перше уявлення про те, чого очікувати в наступному році. Згідно з документом, Google розробляє збірки Android для Pixel 5A, складного Pixel і як мінімум двох інших сторонніх пристроїв.

смартфон у руках, фото: pxhere

У документі перераховані збірки мобільної операційної системи Google для всіх публічно випущених Pixel, починаючи з Pixel 2, включаючи Pixel 4a, Pixel 4a 5g, Pixel 5, Ще не анонсований Google Pixel 5A і три інших знаходяться в розробці пристрою з кодовими іменами "ворон", "Іволга" і "паспорт".

смартфон, gettyimages

Можливо, що "ворон " і" Іволга "можуть бути моделями" Pixel 6 "(у документі не вказується), але третій пристрій," паспорт "явно згадується як"складний". Всі три позначені як "4 квартал 2021 року", що може бути ранньою ознакою того, що складний смартфон Pixel стає роздрібним продуктом.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в Android-смартфонах з'явиться секретна папка для зберігання файл. Повідомляється, що Google впровадить в нову версію ОС папку, для входу в яку система попросить ввести пін-код. Досить зручна функція, якщо врахувати, що в деяких країнах смартфонами користуються відразу кілька людей.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення Google Chrome дозволить позбутися від докучливих повідомлень в самому браузері. Повідомляється, що функція буде доступною в найближчому оновленні.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 обзаведеться унікальною фішкою. йдеться про магніт, який буде розташований під задньою кришкою, а потрібен він для бездротової зарядки, яку компанія представить разом зі смартфоном.