В Укравтодорі назвали несподівану причину високої аварійності: чиновники вважають, що нібито виною всьому занадто хороші дороги. Про це повідомляє Telegram-канал"Україна Online".

ДТП у Криму, фото Telegram

На думку Укравтодору:" на радощах від поїздки по нових дорогах водії часто забувають про те, що існують чіткі обмеження швидкості, а на високій швидкості можливості маневрування зменшуються в рази", — йдеться у висновку дорожнього відомства. Однак, обмеження швидкості працюють для всіх, а камери швидкості постійно карають порушників.

ДТП у Криму, фото Telegram

Правда, існує величезна кількість аспектів, які впливають на кількість аварій. Наприклад, недосвідченість водія, або доступність автомобілів, в тому числі і "євробляхи", які не так вже й шкода розбити. До того ж, аномальна спека діє на стан автомобілів не кращим способом.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в США дозволили керувати літаючим авто на дорогах загального користування. Звичайно, вони не зможуть злітати і приземлятися, але це величезний крок в сторони авто, який можуть з легкістю злетіти при необхідності.

Як повідомляв Знай.uа, глава Salen звинуватив владу Китаю в крадіжці 800 мільйонів доларів, які глава компанії хотів витратити на будівництво заводу. За допомогою хитрощів і обману влада Китаю отримала круглу суму.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон, у якого є знімний дисплей. Повідомляється, що сам дисплей може працювати окремо від корпусу. Правда, далеко не факт, що сам прототип з'явиться на ринку.