У міру того як торгова війна між США і Китаєм стає все серйозніше, компанії готуються до того, що має статися. Американський уряд серйозно забороняє китайські компанії. Умови більш жорсткі заборони щодо китайського виробничого гіганта Huawei. На даний момент немає нового заборони на діяльність будь-якої американської компанії китайцями. Однак чим сильніше США будуть тиснути на Китай, останній рано чи пізно відповість на це. Якщо буде якесь відплата з боку Китаю, Apple, швидше за все, буде першим бенефіціаром. З цією метою американська компанія будує свій будинок.

смартфон, фото Pxhere

Щоб забезпечити стабільність поставок iPhone на китайський ринок, Apple вибудовує більш “чистокровну” виробничу лінію. Одним з важливих ознак є те, що Shenzhen Luxshare Precision витратила 3,3 мільярда юанів на придбання Wistron в Китаї. Ливарний завод тепер офіційно займається виробництвом iPhone.

смартфон, gettyimages

Важливість китайського ринку для Apple очевидна. Китайський ринок смартфонів - найбільший у світі. На відміну від індійського ринку, який в основному орієнтований на дешеві телефони, Китай сильно протегує всім сегментам. Китайський ринок смартфонів дуже конкурентний, але прибутковий. Apple уважно стежить за ситуацією в США і Китаї і робить дії, які допоможуть компанії триматися на плаву.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення браузера Google Chrome дозволить відключити докучливі повідомлення з сайтів. Повідомляється, що таким чином сервіс користувачеві не доведеться щоразу відключати повідомлення вручну, відписка відбувається через нетривалий час автоматично.

Як повідомляв Знай.uа китайські хакери виявили в iPhone уразливість, яку неможливо виправити лише оновленням прошивки. Повідомляється, що компанія може позбутися від вразливості тільки на нових моделях.

Також Знай.uа повідомляв, що США хоче заборонити величезна кількість китайських додатків для смартфона. Тепер стало відомо, що справа стосується не тільки TikTok, але і інші додатки.