YouTube Music, що стрімко набирає популярність, повністю замінить Google Play Music вже до кінця 2020 року. Перенести музичні колекції на нову платформу користувачі зможуть до грудня.

Про це повідомляє Google.

Першими повністю від програми відмовляться Нова Зеландія і Південна Африка. Там користувачі не зможуть використовувати додаток Google Play Music вже з вересня. З жовтня сервіс почне зникати і в інших країнах світу. Google збереже призначені для користувача покупки, завантаження, лайки і плейлисти до грудня. Пізніше доступ до них буде закрито.

Починаючи з кінця серпня користувачі не зможуть предзаказивать і скачувати музику з "відмираючого" сервісу за допомогою Music Manager.

Для перенесення своєї бібліотеки компанія радить скористатися інструментом перенесення або Google Takeout. Що стосується тих користувачів, які не захочуть переходити на YouTube Music, їх підписка буде скасована, а повідомлення про це прийде заздалегідь.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

У Google повідомили про заміну одного сервісу іншим ще в травні 2020 року.

Нагадаємо, що YouTube Music можна користуватися безкоштовно, але з рекламою, або ж оформити платну підписку. Платна підписка на YouTube Music, яка називається YouTube Music Premium, обійдеться в 79 грн / міс за індивідуальний аккаунт і в 119 грн / міс за сімейний тариф. Преміум автомітіческі отримають і користувачі платної версії "Google Play Music".


Нагадаємо, раніше китайські хакери виявили в захисті айфонів слабкість, яку неможливо виправити.

Як повідомляв портал "Знай.ua", США оголосили війну китайським мобільним додаткам.

Також "Знай.ua" писав, що Google Chrome відключить докучливі повідомлення від сайтів.