Mercedes-Benz 300 SL Roadster є одним із символів німецького бренду, і він буде виставлений на аукціон Gooding & Company під час онлайн-заходу, який пройде з 3 по 7 серпня.

961 Mercedes-Benz 300 SL, сагѕсоорѕ

Ця модель є прикладом 1961 року і була однією з приблизно 270, обладнаних дисковими гальмами і двигуном з залізними блоками, до того, як Mercedes-Benz представила версію 300 SL з блоками із сплаву. Останній раз автомобіль був придбаний післявоєнним колекціонером Mercedes в 1993 році і був одним з двох, які він купив для своїх синів.

Прикраса екстер'єру автомобіля раніше було біло-сірої обробкою, але продавець вирішив перефарбувати його в правильний колір слонової кістки.

961 Mercedes-Benz 300 SL, сагѕсоорѕ

Популярні новини зараз

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Хоча автомобіль так і не був повністю відновлений, у списку вказано, що він був “релігійно підтриманий” і майже щорічно проходить ТО і отримав деякі поліпшення.

Фарба кольору слонової кістки доповнює червоний шкіряний салон. Є також приладова панель кольору слонової кістки і ручка перемикання передач, а також класичний триспицеве кермо з дерев'яним ободом. Список показує, що автомобіль також буде продаватися з оригінальною жорстким дахом, яка ще з заводу зберігається.

Аукціонний дім очікує, що цей прекрасний Mercedes-Benz буде коштувати від 850 до 950 000 000 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на компанію Xiaomi подала в суд індійська компанія. Повідомляється, що китайська корпорація порушила кілька патентів при створенні некоторіх моделей смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple підтвердила перенесення презентації iPhone 12. Звичайно про причини корпорація не захотіла говорити, але інсайдери стверджують, що мова якраз в ланцюжку поставок деталей. Яблучна корпорація просто не встигає зібрати потрібну кількість гаджетів.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google тепер робить резервну копію будь-якого смартфона на Android і iOS. Повідомляється, що нова функція дозволить фанатам Google відмовитися від iCloud на користь сервісів пошуковика.