Ви повинні знати, що iPhone не є “водонепроникним”. Apple не гарантує заміну, якщо пристрій не працює належним чином після занурення в воду. Нещодавно один з користувачів Weibo опублікував відео, що показує, що iPhone XS Max був пошкоджений після того, як він пробув під водою глибиною 10 см протягом 2 хвилин.

Apple, iPhone // фото Getty Images

Власник iPhone XS сказав, що його телефон був куплений в жовтні 2018 року. “Коли я купив телефон, була реклама, в якій говорилося, що він має клас захисту ip 68 і його можна помістити під 2 метри води на 30 хвилин”. Він завжди думав, що Apple iPhone може легко працювати в воді.

iPhone, gettyimages

‘Я зробив простий 2-хвилинний ролик у воді, а потім телефон раптово став гарячим, дуже, дуже гарячим, і він перестав включатися. Ремонтна майстерня Apple заявила, що вода проникла в телефон, а материнська плата могла згоріти. Інша сторона заявила, що вартість ремонту становить 4600 юанів (659 доларів США), і що телефон не проходить по гарантії з таким пошкодженням”.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

В роздрібному магазині Apple кажуть, що морська вода може нашкодити смартфону.

Але користувач впевнений, що Apple рекламувала функцію, якої насправді немає в iPhone XS. Служба підтримки Apple повідомила, що пристрої Apple не рекомендується використовувати в воді, і вони не гарантують, що рідини не потраплять в гаджет.

насправді, офіційний сайт Apple має чіткий опис водонепроникності iPhone. Водонепроникний ефект iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max досягає рівня IP68 у відповідності зі стандартом IEC 60529. Це означає, що він підтримує максимальну глибину 4 метри у воді протягом максимум 30 хвилин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на компанію Xiaomi подала в суд індійська компанія. Повідомляється, що китайська корпорація порушила кілька патентів при створенні некоторіх моделей смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple підтвердила перенесення презентації iPhone 12. Звичайно про причини корпорація не захотіла говорити, але інсайдери стверджують, що мова якраз в ланцюжку поставок деталей. Яблучна корпорація просто не встигає зібрати потрібну кількість гаджетів.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google тепер робить резервну копію будь-якого смартфона на Android і iOS. Повідомляється, що нова функція дозволить фанатам Google відмовитися від iCloud на користь сервісів пошуковика.