Японський виробничий гігант Sony офіційно Sony випустить PS5 в кінці року. За останні кілька місяців було багато припущень щодо цього пристрою. Компанія офіційно підтвердила технічні характеристики PS5. Крім того, деякі з сторонніх ігор і дати їх випуску вже загальнодоступні.

Читайте Знай Google News!

Тим не менш, у геймерів і просто користувачів мережі є ще купа питань з приводу того, якою ж буде консоль на момент виходу. За останніми відомостями, Sony може запустити потужну консоль PS5, яка буде використовувати рішення з декількома графічними процесорами. Згідно techsina, новий патент вказує, що PlayStation з декількома графічними процесорами, ймовірно, буде PS5 Pro.

Sony PlayStation 5, Sony

Згідно зі звітом, назва патенту - “Масштабована ігрова консоль CPU/GPU для домашньої консолі і хмарних ігор”.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

Опис патенту говорить:

“Управління буфером кадрів можливо завдяки тому, що кілька графічних процесорів відтворюють свої власні відеокадри або відтворюють окремі частини кожного відеокадру в середовищі емуляції з декількома графічними процесорами. Один з графічних процесорів управляє виводом кадрів HDMI, отримуючи інформацію про кадри від іншого графічного процесора і зчитуючи весь кадр через вихідний порт HDMI… В якості альтернативи, виходи графічного процесора можуть бути мультиплексованих разом”.

Найбільшою родзинкою патенту є посилання на масштабованість графічного процесора. У звіті наголошується, що він також може в кінцевому підсумку з'явитися у вигляді комплекту оновлення, а не повністю нового продукту. Іншими словами, покупка нового “заліза” від Sony дозволить перетворити PS5 в PS5 Pro.

PlayStation 5, LetsGoDigital

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на компанію Xiaomi подала в суд індійська компанія. Повідомляється, що китайська корпорація порушила кілька патентів при створенні некоторіх моделей смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple підтвердила перенесення презентації iPhone 12. Звичайно про причини корпорація не захотіла говорити, але інсайдери стверджують, що мова якраз в ланцюжку поставок деталей. Яблучна корпорація просто не встигає зібрати потрібну кількість гаджетів.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google тепер робить резервну копію будь-якого смартфона на Android і iOS. Повідомляється, що нова функція дозволить фанатам Google відмовитися від iCloud на користь сервісів пошуковика.