Apple готує до випуску iPad 8 - про це написав інсайдер в Twitter. Неможливо перевірити дані, але в цілому ця ідея цілком відповідає духу останніх тенденцій, коли Apple пропонує користувачам більш доступну альтернативу своїм топових пристроїв.

Читайте Знай Google News!

За словами інсайдера, iPad 8 виявиться планшетним варіантом iPhone SE: дизайн залишиться незмінним (як, напевно, ціна), але апаратна платформа стане набагато могутніше - старий A10 Fusion SoC, який використовувався в iPhone 7, буде замінений на A12 Bionic. встановлений в iPhone XR і XS.

IPad 8, скоріше всього, буде мати такий же 10,2-дюймовий дисплей, як і iPad 7 - з Touch ID клавішу Home. Звичайно, ні ємність акумулятора, ні обсяг оперативної пам'яті не зміняться, але обсяг флеш-пам'яті може збільшитися до 64 ГБ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Нагадаємо, що на компанію Xiaomi подала в суд індійська компанія. Повідомляється, що китайська корпорація порушила кілька патентів при створенні некоторіх моделей смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple підтвердила перенесення презентації iPhone 12. Звичайно про причини корпорація не захотіла говорити, але інсайдери стверджують, що мова якраз в ланцюжку поставок деталей. Яблучна корпорація просто не встигає зібрати потрібну кількість гаджетів.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google тепер робить резервну копію будь-якого смартфона на Android і iOS. Повідомляється, що нова функція дозволить фанатам Google відмовитися від iCloud на користь сервісів пошуковика.