Китайський уряд чинило тиск на Apple з метою видалення понад 4500 ігор з App Store країни всього за три дні в якості заходів по дотриманню його інтернет-політик.

Читайте Знай Google News!

минулого тижня всього за 2 дні більше 3000 ігор було видалено з Apple App Store в Китаї. За повідомленнями, це один з найбільших випадків масового видалення ігор в Apple App Store.

смартфон, фото Pxhere

Причиною є нові правила в Китаї, згідно з якою розробники ігор повинні отримати схвалення китайських властей, перш ніж завантажувати свій додаток в App Store.

Популярні новини зараз

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

“Ми спостерігаємо безпрецедентна кількість ігор, що випадають з Apple App Store China щодня з тих пір, як 1 липня Apple впровадила цю нову політику”, - сказав Тодд Кунс, менеджер з маркетингу в AppInChina.

смартфон у руках, фото Pxhere

Раніше розробникам було дозволено завантажувати свої додатки до отримання дозволу, але оскільки нові правила були введені в дію, програми перестали отримувати оновлення і тепер видаляються.

Повідомляється, що кількість віддалених додатків досягло 30 000.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на компанію Xiaomi подала в суд індійська компанія. Повідомляється, що китайська корпорація порушила кілька патентів при створенні некоторіх моделей смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple підтвердила перенесення презентації iPhone 12. Звичайно про причини корпорація не захотіла говорити, але інсайдери стверджують, що мова якраз в ланцюжку поставок деталей. Яблучна корпорація просто не встигає зібрати потрібну кількість гаджетів.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google тепер робить резервну копію будь-якого смартфона на Android і iOS. Повідомляється, що нова функція дозволить фанатам Google відмовитися від iCloud на користь сервісів пошуковика.