Покупка цього Dodge Challenger 1970 року обійдеться вам у величезні гроші, але його зовнішній вигляд варто того.

1970 Dodge Challenger, carscoops

За час свого існування цей Challenger пройшов через трьох різних власників, причому остання покупка була зроблена раніше в цьому році. До того, як він вступив у продаж, автомобіль піддався багаторічної реставрації гайок і болтів. Квитанції показують, що попередній власник витратив більше 150 000 доларів на автомобіль, а також більш 50 000 доларів на оплату праці.

Автомобіль продається на eBay компанією Speciality Sales Classics з Ель-Серрито, Каліфорнія, за запитуваною ціною $ 99 990. Досить крутий, але знову ж таки, це унікальний автомобіль.

Прикрасою екстер'єру є фарба під назвою Prowler Plum Purple, і практично кожен елемент оздоблення екстер'єру є новим, включаючи всі хромовані деталі, гумові ущільнення, значки і ліхтарі. Ходова частина також у відмінному стані завдяки відновленню. Також представлені 17-дюймові передні і 18-дюймові задні колеса American Racing Torq-Thrust II.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Всередині сидіння обтягнуті чорною шкірою і коричневою тканиною, а також рульовим колесом з трьома спицями, дерев'яною обробкою і важелем перемикання пістолета. З моменту свого відновлення автомобіль проїхав всього 2 984 милі (4 802 км).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили список безкоштовних ігор для передплатників PS Plus. Всі ці ігри будуть доступні протягом серпня, так що геймерам точно вистачить часу, щоб оцінити ці проекти.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony натякнула на вихід двох телевізорів власного виробництва. Повідомляється, що ці новинки відмінно підійдуть для гри на консолі PlayStation 5. Правда, якщо консоль і покажуть до кінця осені, то телевізори точно з'являться у продажу набагато раніше. Правда, цінники будуть по кишені далеко не всім, судячи з їх можливостями і характеристиками.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Brabus представила люксовий модифікацію для Mercedes-Benz GLB. Автомобіль отримав оновлений зовнішній вигляд, а також поліпшені характеристики двигуна. Повідомляється, що його можна як заниження, так і підняти дорожній просвіт. Правда, такі модифікації не з дешевих.