Користувачам iPhone, які з нетерпінням чекають, коли Apple буде використовувати екрани з високою частотою оновлення в нових моделях, слід проявити терпіння.

iPhone, gettyimages

Джерела в ланцюжку поставок кажуть, що iPhone 12, випуск якого очікується восени, безумовно не отримає екран з частотою оновлення 120 Гц. Більш того, Apple не збирається впроваджувати такі екрани в смартфони, які будуть випущені в наступному році. Найраніше, коли такі екрани можуть з'явитися в лінійці iPhone, це 2022 рік.

Враховуючи, що на ринку Android вже є велика кількість смартфонів з частотою оновлення 90, 120 Гц і навіть вище, використання дисплеїв з частотою 60 Гц в сучасних iPhone трохи засмучує. Але для Apple це були історичні інновації через роки після дебюту в світі Android.

iPhone, gettyimages

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Повідомляється, що однією з основних причин, по якій Apple не буде використовувати 120-розрядні на екрани iPhone, є збільшення витрат. В результаті вам доведеться або підвищувати ціни, або тримати їх на одному рівні і отримувати менше з кожного проданого смартфона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили список безкоштовних ігор для передплатників PS Plus. Всі ці ігри будуть доступні протягом серпня, так що геймерам точно вистачить часу, щоб оцінити ці проекти.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony натякнула на вихід двох телевізорів власного виробництва. Повідомляється, що ці новинки відмінно підійдуть для гри на консолі PlayStation 5. Правда, якщо консоль і покажуть до кінця осені, то телевізори точно з'являться у продажу набагато раніше. Правда, цінники будуть по кишені далеко не всім, судячи з їх можливостями і характеристиками.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Brabus представила люксовий модифікацію для Mercedes-Benz GLB. Автомобіль отримав оновлений зовнішній вигляд, а також поліпшені характеристики двигуна. Повідомляється, що його можна як заниження, так і підняти дорожній просвіт. Правда, такі модифікації не з дешевих.