Компанія Samsung подала в цьому році лінійку смартфонів S20, яка включає в себе три моделі S20, Galaxy S20+ і Galaxy S20 Ultra з розмірами екранів 6.2, і 6.7 6.9 дюймів по діагоналі відповідно. І якщо південнокорейський виробник вирішить зберегти подібну схему позначень — в майбутньому нас чекає сімейство Galaxy S21 з трьома пристроями: S21, Galaxy S21+ і Galaxy S21 Ultra. Вони прийдуть на зміну моделям S20 і будуть презентовані в першому кварталі наступного року за офіційними даними.

Неофіційний рендер, фото: iXBT

Нові смартфони сімейства Galaxy S21 будуть мати мінімум 2 варіанти місткості внутрішньої пам'яті — 128 і 256 Гбайт.

Вже зовсім скоро, 5 серпня відбудеться віртуальна презентація Samsung Galaxy Unpacked 2020, на якій будуть представлені флагманські фаблети Galaxy Note 20.

А один з конкурентів Samsung на ринку під назвою Xiaomi вже незабаром анонсує свій новий бюджетний смартфон, який за припущеннями буде продаватися під назвою Poco C3. А головний суперник Apple, за інформацією анонімного співробітника компанії, готує презентацію на вересень, де будуть представлені нові смартфони Iphone, розумний годинник Apple Watch та інше.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Нагадаємо, що LG випускає перший у світі монітор 4k ips 1мс (gtg) для створення незабутніх ігрових вражень.

Як повідомляв "Знай.uа", систему Android поліпшили цікавою функцією від iOS 14 — індикатори використання камери та мікрофону.

Знай.uа писав про кращі фотографії, зняті на iPhone і при цьому ви ніколи не повірите, що автор - не профі.