Умільці перетворили стареньку ВАЗ-2106 в справжній спорткар. Принаймні він виглядає набагато спортивнее, якщо порівнювати з базовою версією. Машина була випущена в далекому 1985 році, а за 35 років показник її одометра ледь досяг позначки в 50 000 кілометрів, чого більш ніж достатньо, щоб замислитися про заміну транспортного засобу.

ВАЗ-2106

Дана Lada давним-давно була ввезена на територію Латвії, де служила вірою і правдою своєму власникові. Після власника вона потрапила в руки тюнера, який дав їй друге життя, причому тепер автомобіль виглядає помітно цікавіше. По-перше, ВАЗ отримав колір Miami Blue, який гордо носять на собі автомобілі марки Porsche. Доповнили цей зовнішній вид шикарні диски R14 BCW Steffan 8/8.5 J, які надають авто гоночности і дорожнечі.

Що ж стосується технічної частини, 1.5-літровий двигун залишився стоковим і раніше видає стандартні 72 к. с., хоча йому і зробили капітальний ремонт. Правда, ВАз отримав кастомный вихлоп і нові ковші. Коштує така машина 7000 євро, проте ціну можна знизити, адже власник може замінити всі встановлені доопрацювання на стандартні комплектуючі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати

По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші

Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням

Гороскоп на жовтень-2024 для всіх знаків Зодіаку: кому Сонячне затемнення принесе колишніх, а кому подорожі

Показати ще

Нагадаємо, що на аукціоні виставили одразу 3 легендарних авто, які бачив кожен в різних фільми. Приміром, перший виставлений автомобіль є реплікою Бетмобіля, який з точністю повторює транспортний засіб з фільму. Другим є автомобіль з мисливців на привидів, а ось третій - легендарна Delorean, яка фігурувала у фільмі “назад у майбутнє”.

Як повідомляв Знай.uа Xiaomi Mi Band 5 з'явиться в Європі без NFC і інших крутих функцій. Дивно, але компанія вирішила випустити базову версію. Ходять чутки, що незабаром на ринку Європи з'явиться і Pro-версія, в якій буде весь заявлений функціонал.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple знайшла спосіб змусити користувачів платити за зарядку. Повідомляється, що компанія готує до виходу потужний адаптер на 18W, але в комплекті з iPhone 12 він не буде постачатися. Правда, у користувачів є можливість докупити окремо, але компанія не розкриває ціну на новинку.